Geir Gjelten Logo

Referanser og kritikk

Komplett referanseliste med kontaktinfo sendes på forespørsel her.

Visma

Du innfridde og forsamlingen koset seg fornøyelig med ironisering av våre oppgaver. Tilbakemeldingene fra salen var utelukkende bra. Takk skal du ha.

Ellen Grobe, Project manager, Visma Services Norge AS

Skatteetaten

Hei Geir, Takk for fine innlegg, det var veldig populært:-), men var du litt vel fingernem igår? Vi mangler den håndholdte mikrofonen du brukte i går, vet du hvor den har blitt av?

Thorstein Thinn, Prosjektansvarlig Skatteetaten

GE Healthcare

Vi er meget fornøyde med jobben du gjorde som konferansier/ humorist på jubileumsfesten. Hele samarbeidet fra planlegging til gjennomføring var ryddig og konstruktiv. Kan anbefales!

Frode Spetland, HR Manager GE Healthcare

GS-Hydro

Vårt kick off 2016 omtales nå internt som «Det beste så langt», og du var en vesentlig årsak til det. Utelukkende positive tilbakemeldinger!

Marit S. Brenna, GS-Hydro Norge AS

TrioVing

Takk for ditt bidrag med Sigvart S. Leipinger sitt «salgskurs». Masse humor, energi, tankevekkere og gode tilpasninger for TrioVing. Morsomt og annerledes enn de «vanlige» slagskursene.

Odd-Harald Danielsen, TrioVing

Helse Vest

Takk for sist, og takk for en godt gjennomført festmiddag som ble ledet med humor og struktur. Du viste en fantastisk evne til improvisasjon og underholdningen fungerte utmerket.

Erik M. Hansen, Adm. dir. Helse Vest IKT

Byggmakker

Med profesjonalitet og humor og til stor entusiasme hadde du full kontroll på det hele! Kan trygt anbefales!

Henning Johansen, Byggmakker Handel|AS

Falck

Hei Geir. Takk for jobben som konferansier og programleder under vår årlige stasjonssamlng. Dette ble tatt godt imot med både latter og forundring. Anbefaler deg gjerne!

Ivar Sandvold, Falck Redning

Statoil

Hei og takk for to vel gjennomførte festmiddager i anledning Veslefrikk-plattformens 25 årsjubileum. Svært gode tilbakemeldinger fra ansatte og gjester ved begge arrangementene.

Sissel Helen Wasmuth, Consultant Operations – Statoil

Destinasjons Service.no

Godt forberedt, med presis ledelse og vittige innslag hele veien gjennom 3 fulle dager i Lofoten, var vi i de beste hender.

Espen Bjørkheim, Daglig Leder – Destinasjonsservice AS

Fagforbundet

Meget vellykket og en svært godt fornøyd forsamling. Du traff da også midt i blinken med den tilpassede teksten og poengene.

Leif Handeland, Fagforbundet

Logistikk Foreningen.no

Du fikk svært gode tilbakemeldinger for konferansierjobben. Humor og innslag skapte god stemning og latter. Vi anbefaler deg gjerne.

Helge Sundby, Nestleder Logistikkforeningen